Buku Rujukan Pendidikan Islam PMR dan SPM

Pendidikan Islam PMR

maaf...gambar kurang memuaskan

maaf…gambar kurang memuaskan

Buku rujukan yang lengkap untuk pelajar tingkatan 1-5 atau lebih tepat lagi untuk menghadapi PMR atau SPM.  Turut dimuatkan ayat-ayat hafazan.  Buku ini merupakan cetakan terbaru 2011 dan telah banyak kali diulang cetak bagi versi tahun-tahun sebelumnya.

Jaguh PMR / Jaguh SPM

Revisi Lengkap Pendidikan Islam

Terbitan Naluri Creative

ISBN : 978-983-44288-8-4

RM 18.00 sebuah

*Jika mahu beli melalui saya boleh juga .RM6 tambah untuk caj penghantaran =)

*Untuk mereka yang mahu dengan jumlah yang banyak, sila hubungi saya 013-9323370 (zaim).

No Akaun Maybank saya – 151306662347

Untuk Edisi Baru 2013. Klik Sini

Untuk Edisi Baru 2014 (SPM sahaja), belian boleh dibuat di http://pintarshop.com

About these ads

52 comments on “Buku Rujukan Pendidikan Islam PMR dan SPM

  1. Buku Rujukan Pendidikan Islam Jaguh PMR dan SPM untuk edisi 2013 masih ada stok…sila SMS saya 0139323370 untuk buat belian dan pertanyaan.
    Harga masih sama RM18 sebuah + RM6 untuk POS = RM24.
    Untuk belian banyak insyaAllah ada diskaun.
    Maaf saya jarang2 update di blog =)

  2. slm..sy nak order buku nie…blh tlng pos ke sabah ke..?? jaguh modul topikal pendidikan islam pmr & spm ade lgi tak..??

    • Salam.
      Buku utk cetakan 2013 akan sampai hujung bulan Jan ni.
      InsyaAllah saya akan maklum jika sampai nanti.
      Cuma caj transpot naik skt…RM6 untuk transport

  3. Salam semua.
    Maafkan saya lama tak update blog.
    Buku Pend. Islam SPM dan PMR ni dah kehabisan stok untuk tahun ni.
    Ada beberapa naskhah saja lagi (PMR -ada 2, SPM – ada 3).
    Tahun depan pulak akan dicetak semula.
    update : 6 Julai 2012

  4. Salam Ustaz, Saya ingin memebeli buku penddikan jaguh SPM untuk anak sya. Maybank akaun yang ustaz paparkan disini masih sama ke? Harganya semua RM 23 termasuk pos ke? Kalau betul saya akan buat interbank transfer.

    • Salam.
      Bank in ke akaun saya Maybank – 151306662347. RM23 termasuk pos. Lepas bank in, sms alamat pada saya ke no. 0139323370

  5. salam. kalau saya nk beli buku jaguh pmr dan spm. berapakah kos penghantaran yg akan dicaj? msih rm5? bilakah sy bleh dapat buku2 tersebut?

  6. Salam. Saya hendak membeli buku Jaguh PMR dari uztaz. Bagaiman cara untuk membelinya ?

    • Salam.
      Bank in ke akaun saya Maybank – 151306662347. RM23 termasuk pos. Lepas bank in, sms alamat pada saya ke no. 0139323370

  7. salam, mcm mana utk membeli buku rujukan Pendidikan Islam PMR itu ?
    harga smua kira rm23 ka sbb harga buku rm18 dan caj penghantaran rm5..

    • Buku yang mana tu?
      Saya ada jual Buku Rujukan pendidikan Islam Jaguh PMR seperti dlm gambar tu.
      Yang SPM pun ada juga

  8. hanya ada buku subjek pendidikan islam saja ka???Atau masih ada subjek lain??? saya dah beli nota dan latihan pendidikan islam jaguh PMR kalau boleh nak beli semua subjek dari jaguh PMR sebab buku ni mengikut format peperiksaan terkini dan disyorkan oleh cikgu2 di sekolah saya.

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s